Ma t/m Vr van: | Zaterdag van: | Zondag zijn wij:

Wij repareren nu ook campers en grote bedrijfswagens!


Onderneming recensies
Vacatures

Bedrijfswagenonderhoud

Als ondernemer wilt u volledig kunnen vertrouwen op uw bedrijfsauto of wagenpark. Stilstand is verlies. Om zonder problemen van A naar B te blijven komen, is het belangrijk dat de bedrijfsauto of het wagenpark goed wordt onderhouden. Wij helpen u hier graag bij en kunnen u het onderhoud aan bedrijfsauto of wagenpark aanbieden wat het beste past bij uw bedrijf. Zo beschikken wij over vakkundige monteurs en moderne apparatuur, hierdoor kunnen wij onderhoud bieden aan alle merken en types bedrijfswagens. Ook mede door onze ruim opgezette werkplaats, hefbrug en ingerichte werkplek voor bedrijfsauto’s is er ruimte voor haast iedere bedrijfsauto, van kleine bestelbus tot grote bakwagen.

Een bedrijfsauto heeft net als elke andere auto regelmatig onderhoud nodig. U wilt graag dat uw bedrijfsauto u niet in de steek laat, u moet er uw boterham mee verdienen.

Wij zijn gedreven om elk probleem op te lossen. We laten u graag zien wat we doen. Onze open manier van werken heeft geresulteerd in een trouwe klantenkring. Klanten komen al jaren naar ons toe voor onderhoud en reparatie van hun personen- of bedrijfsauto.

Tevens kunt u tijdens de reparatie van uw bedrijfsauto een bedrijfsauto huren indien deze op dat moment beschikbaar is (Volkswagen Caddy). Hier zijn geen kosten aan verbonden, u hoeft alleen de brandstof te tanken.

Wilt u meer weten over bedrijfswagenonderhoud bij Autobedrijf Van Meegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan direct uw afspraak.