Ma t/m Vr van: | Zaterdag van: | Zondag zijn wij:

Wij repareren nu ook campers en grote bedrijfswagens!


Onderneming recensies
Vacatures

Van Meegen Mobiliteitsgarantie

Stel u staat langs de kant van de weg met pech, dan wilt u het liefst zo snel mogelijk geholpen worden. Al helemaal als u niet zonder uw auto kunt! Daarom biedt Autobedrijf van Meegen mobiliteitsgarantie aan.

Sluit voordelig pechhulp af bij onderhoud

Aan goed en regelmatig onderhoud zitten meerdere voordelen. Zo gaat u veilig de weg op, verlengt u de levensduur van uw auto en voorkomt u hoge reparatiekosten. Heeft u de auto in onderhoud bij ons? Wij geloven in de kwaliteit welke onze monteurs afleveren, auto’s rijden bij ons in topconditie de werkplaats weer uit. Daarom bieden wij bij het uitvoeren van onderhoud, mobiliteitsgarantie tegen een scherp tarief aan. Voor slechts €39,- inclusief BTW per jaar helpen wij u 7 dagen per week, 24 uur per dag bij autopech! Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa en uw eigen woonplaats.

In de meeste gevallen helpen wij u bij autopech meteen weer op weg. Kunnen wij uw auto niet ter plekke repareren, dan wordt uw auto naar de garage gebracht waar de reparatie plaatsvindt. Gebeurt de reparatie niet binnen een dag, dan staat er gedurende 3 dagen een leenauto voor u klaar. Bij Europadekking krijgt u vervangend vervoer voor 5 dagen.

De mobiliteitsgarantie geldt een jaar, dit gaat in nadat u onderhoud heeft gehad. Komt u na een jaar weer voor een onderhoudsbeurt, dan wordt de mobiliteitsgarantie verlengt.

Pechhulp alarmcentrale

Heeft u autopech en bent u in de buurt van ons? Bel dan eerst naar ons op telefoonnummer 0481-463482. Als u wat verder bent kunt u bellen naar de pechhulpservice alarmcentrale. De pechhulp alarmcentrale helpt u snel weer op weg door het vinden van een passende oplossing. Dit kan bestaan uit technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulp naar u toe. De pechhulp alarmcentrale is bereikbaar op 088-8778087. U geeft dan uw naam, kenteken en locatie door en u wordt geholpen.

Tips bij autopech

Zorg ervoor dat u de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet, mocht het mogelijk zijn zet de auto in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten, zorg er tevens voor dat u aan de rechterkant van de auto uitstapt. Gebruik uw gevarendriehoek en zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale.

Wilt u gebruikt maken van de mobiliteitsgarantie van Autobedrijf van Meegen? Maak dan snel een afspraak voor een onderhoudsbeurt!

  • Bij ons behoudt u uw mobiliteitsgarantie
  • Onbezorgd rijden met de Van Meegen Mobiliteitsgarantie
  • VHD alarmcentrale
  • De pechhulp alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar

Klik HIER voor informatie en voorwaarden van de Van Meegen Mobiliteitsgarantie.