IMG_3928.jpg-1.jpg-1 IMG_3980.jpg-1 IMG_3898.jpg-1 IMG_3947.jpg-1 IMG_3936

Onderhoud

Het kopen van een auto is leuk, maar ook is een auto onderhevig aan onderhoud. Een servicebeurt of reparatie hoeft helemaal niet onnodig duur te zijn. Belangrijk is dat u voor de onderhoudsbeurt aangeeft wat de extra aandachtspunten zijn.


Auto-onderhoud zonder omkijken

U wilt geen concessies doen als het gaat om onderhoud van uw bedrijfs- of personenauto. Het moet in één keer goed zijn. Verder wilt u een helder en eerlijk kostenplaatje.

Wij gebruiken altijd kwaliteitsonderdelen voor reparaties en onderhoud. Hierdoor blijft de eventuele fabrieksgarantie op uw auto gewoon geldig. Is de fabrieksgarantie niet meer van toepassing op uw auto dan geven wij altijd 6 maanden BOVAG-garantie op al onze reparaties.

Voor oudere auto’s kunnen wij met een budgetlijn onderdelen extra voordelig onderhoud aanbieden, zonder dat de veiligheid in het gedrang komt. Ook op reparaties met onderdelen uit onze budgetlijn geven wij altijd 6 maanden BOVAG-garantie. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK-keuring gratis. Is uw auto tijdens de onderhoudsbeurt nog niet toe aan een APK-keuring dan voeren we die op een later tijdstip uit voor een gereduceerd tarief van € 15,00 all-in.

Alle werkzaamheden worden met u besproken en mochten er meer werkzaamheden nodig zijn dan vooraf bekend is, dan worden die uitsluiten uitgevoerd nadat dit met u besproken is.

Wij zijn gedreven om elk probleem op te lossen.  We laten u graag zien wat we doen. Onze open manier van werken heeft geresulteerd in een trouwe klantenkring. Klanten komen al jaren naar ons toe voor onderhoud en reparatie van hun personen- of bedrijfsauto.


Klein onderhoud:

Groot onderhoud:


 


Direct een afspraak maken

Direct een afspraak maken
   

Openingstijden

maandag 8.00u -17.30u
dinsdag 8.00u -17.30u
woensdag 8.00u -17.30u
donderdag 8.00u -17.30u
vrijdag 8.00u -17.30u
zaterdag op afspraak

Wij hebben iedere werkdag middagpauze van
12.30u - 13.30u