Voorjaarsdeals bij Autobedrijf van Meegen!

Het voorjaar: de zon laat zich weer zien, de bloemen komen weer tot bloei en de winter laten we achter ons. Gaat u ook genieten van het mooie lenteweer en bent u van plan om er op uit te trekken met uw auto? Profiteer dan van onze voorjaarsdeals! Deze deals lopen van 20 maart tot en met 20 mei 2021.

Deal 1: Aircoservice + geurbehandeling € 89,- excl. btw

* Inclusief 500 gram R134a koudemiddel. Prijs voor R1234yf op aanvraag.

Autobedrijf van Meegen zorgt ervoor dat u fris de zomer in gaat. U ontvangt namelijk nu een gratis geurbehandeling van Xeramic bij een aircoservice, én dit voor maar slechts € 89,- excl. btw!

Met warme dagen wilt u de perfecte temperatuur in de auto. Een aangename temperatuur zorgt namelijk niet alleen voor een koel hoofd, maar ook een snel reactievermogen. Om dit te realiseren moet uw airco goed werken. Een airco verliest gemiddeld 10 procent koudemiddel per jaar. Koudemiddel zorgt voor koeling en de smering van de airco. Bij gebruik van de airco en te weinig koudemiddel, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Daarom is het van belang dat u ook de airco goed onderhoudt!

Plan vandaag nog een aircoservice bij Autobedrijf van Meegen en ontvang een gratis geurbehandeling van Xeramic.

Tijdens gebruik van de airco nestelen stof, bacteriën en schimmels zich in de filterbehuizing en luchtkanalen van het systeem. Hierdoor vermindert de luchtkwaliteit en ontstaan er vieze geurtjes. Alleen met een goed gevuld en gereinigd aircosysteem krijgt u de perfecte temperatuur in uw auto!


Deal 2: Mobiliteitsgarantie EU bij APK + voorgeschreven onderhoud € 19,95 excl. btw

U bent onderweg met uw auto en opeens gaat er een lampje branden. Helaas moet u stoppen langs de kant van de weg. Heel vervelend, zeker wanneer u tijdig op uw bestemming moet zijn. Dit kan helaas iedereen overkomen, pech onderweg. Daarom biedt Autobedrijf van Meegen mobiliteitsgarantie aan!

Omdat wij ervoor zorgen dat al onze auto’s in topconditie de werkplaats weer uitrijden, kunt u bij een APK-keuring en voorgeschreven onderhoud voor slechts € 19,95 excl. btw mobiliteitsgarantie afsluiten. Met de mobiliteitsgarantie van Autobedrijf van Meegen heeft u een jaar lang, 24/7 recht op pechhulp. Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa en uw eigen woonplaats.

In de meeste gevallen helpen wij u bij autopech meteen weer op weg. Kunnen wij uw auto niet ter plekke repareren, dan wordt uw auto naar de garage gebracht waar de reparatie plaatsvindt. Gebeurt de reparatie niet binnen een dag, dan staat er gedurende 3 dagen een leenauto voor u klaar. Bij Europadekking krijgt u vervangend vervoer voor 5 dagen.

Ook verzekerd van hulp bij pech onderweg? Plan dan snel een afspraak voor een APK-keuring en onderhoud.