Ma t/m Vr van: | Zaterdag van: | Zondag zijn wij:

Wij repareren nu ook campers en grote bedrijfswagens!


Onderneming recensies
Vacatures

GEEN VERPLICHTE AFLEVERINGSKOSTEN

Wij berekenen geen verplichte afleveringskosten bovenop de prijs van de auto.

Elke occasion wordt afgeleverd met nieuwe of recente APK en garantie, 12 maanden BOVAG garantie indien vermeld, dan wel wettelijke garantie (wet-nonconformiteit*).
Voor € 399,- extra wordt de auto afgeleverd met een BOVAG Afleverbeurt, BOVAG 40puntencheck en een aircoservice.

Voor EV auto’s kunnen wij een korting hierop geven van €100,-. Voor € 299,- (excl. BTW voor ondernemers) extra wordt de auto afgeleverd met een BOVAG 40puntencheck en een aircoservice.

* De wet non-conformiteit houdt in dat de auto moet voldoen aan de verwachtingen qua staat, leeftijd en kilometers.

Wat houdt een BOVAG Afleverbeurt in?

Een BOVAG Afleverbeurt zorgt ervoor dat ook het onderhoud van het voertuig bij aankoop goed zit. Een BOVAG Afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt: de vloeistoffen worden gecontroleerd, de motorolie wordt ververst en het oliefilter wordt vernieuwd en ook wordt het voertuig gecontroleerd op belangrijke slijtagedelen, zoals de toestand van de banden, de remmen en de distributieriem.

Waarom is een BOVAG Afleverbeurt zo belangrijk?

Zeker bij een grote aankoop wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Een BOVAG Afleverbeurt zorgt voor extra zekerheid. Niet alleen is de occasion beschermd met de standaard BOVAG Garantie, maar ook weet u dankzij de BOVAG Afleverbeurt zeker dat u het eerste halfjaar geen onderhoudskosten aan het voertuig hebt. Een BOVAG Afleverbeurt biedt namelijk een aantal fijne zekerheden.

Garanties en zekerheden van een BOVAG Afleverbeurt;

Een auto met de BOVAG Afleverbeurt rijdt de eerste zes maanden (of 6.000 km – wat het eerst komt) gegarandeerd onderhoudsvrij. De distributieriem gaat nog minimaal 10.000 km mee, de zomer- of all-season banden hebben nog minimaal 2,5 mm profiel en als de auto is afgeleverd op winterbanden, dan hebben die minimaal 5,5 mm profiel. De APK is nog minimaal zes maanden geldig.

BOVAG 40puntencheck;

Wilt u extra zekerheid bij het kopen van een occasion bij ons? Kies dan voor een BOVAG 40-Puntencheck. Het voertuig is op 40 essentiële punten gecontroleerd en goed bevonden door onze monteurs.

Klik hier voor de checklist BOVAG 40puntencheck.