Ma t/m Vr van: | Zaterdag van: | Zondag zijn wij:

Wij repareren nu ook campers en grote bedrijfswagens!


Onderneming recensies
Vacatures

Historie

In 1980 kreeg de oprichter Giel van Meegen de kans om voor zichzelf te beginnen. Na de jaren 70 - 80 gewerkt te hebben bij diverse dealerorganisaties. Fiat en Volkswagen, vestigde hij zijn bedrijf op de Plakselaan in Bemmel. In deze tijd was er een heel andere manier van werken en ook de techniek was totaal anders. Er werden in deze tijd veel contactpuntjes vervangen, een onderdeel waar veel jongeren in deze tijd nog nooit van gehoord hebben.
Veel inwoners van Bemmel wisten hem te vinden en zo ontstond er in korte tijd een behoorlijke klantenkring. In 1986 verhuisde het bedrijf naar De Plak in Bemmel. Door deze verhuizing kwam er meer ruimte, zowel voor de werkplaats alsook voor occasions op het buitenterrein. Er ging een wereld voor hem open. Giel werkte alleen in de werkplaats, zijn vrouw op kantoor. Door de jaren heen veranderde er veel en in 2010 kwam zijn zoon Martijn in het bedrijf.
Als afgestudeerd 1e autotechnicus deed Martijn zijn intrede binnen in het bedrijf. Na bij verschillende bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan te hebben, was het tijd om zijn vader te assisteren binnen het bedrijf. Martijn vond het erg leuk om zich ook te richten op de in- en verkoop van occasions. Sindsdien is hij het aanspreekpunt binnen ons bedrijf als het gaat om werkplaats, occasions en aftersales. De administratie werd tot 2017 verzorgd door Irene van Meegen, die daarna het stokje heeft overgedragen aan de vrouw van Martijn, Babette van Meegen.
In het jaar 2020 wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd. Onze jas wordt te klein en we zijn toe aan een nieuwe locatie. Met de neus richting de toekomst heeft de wens om meer ruimte te hebben ons doen besluiten om te kijken wat de mogelijkheden zijn om het bedrijf te verplaatsen. Autobedrijf van Meegen is een familiebedrijf. U bent van harte welkom op de onze nieuwbouwlocatie op de Houtakker II vanaf media eind 2020.