Ma t/m Vr van: | Zaterdag van: | Zondag zijn wij:

Wij repareren nu ook campers en grote bedrijfswagens!


Onderneming recensies
Vacatures

Trekhaak montage

Wij monteren trekhaken onder alle personenauto’s en bedrijfsauto’s. Voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Het monteren van een trekhaak is uitgegroeid tot een specialisme. Door de elektronische aansluiting op moderne auto’s is voor montage de nodige kennis vereist. Wij bieden diverse trekhaken aan welke hieronder in het overzicht staan. Een vaste trekhaak of een afneembare trekhaak? Wanneer u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden.

Vaste trekhaak

Een vaste trekhaak is altijd bevestigd aan de auto. Deze trekhaak is altijd direct tot uw beschikking en makkelijk in gebruik. Dit is de goedkoopste variant en daarmee ook de meest verkochte trekhaak.

Afneembare trekhaak

Een afneembare trekhaak is ideaal voor wie de trekhaak na gebruik uit het zicht, maar wel bij de hand wil hebben. Het design van de auto blijft zo intact aangezien de trekhaakkogel eenvoudig gedemonteerd kan worden. Bij sommige voertuigen is het zo dat er alleen maar gekozen kan worden voor de afneembare variant, omdat de parkeersensoren of kentekenplaat een rol gaan spelen. De parkeersensoren herkennen de trekhaak of uw trekhaak zit voor uw kentekenplaat waardoor deze onleesbaar wordt.

7-polige kabelset

Wanneer u de trekhaak alleen maar gebruikt voor een fietsendrager of een aanhanger bent u goed af met een 7 polige kabelset. Dit is de meest gebruikte kabelset en geeft alle basisfuncties door die bij de auto horen.

13-polige kabelset

Wanneer u de trekhaak gebruikt voor een caravan kiest u voor een 13 polige kabelset. Dit komt omdat deze dan alle juiste connecties kan maken tussen de auto en de caravan. U heeft bijvoorbeeld stroom nodig voor een koelkast of ander apparaat, dit zit geïntegreerd in de 13 polige kabelset. Deze set vergt vaak meer montagetijd.