Ma t/m Vr van: | Zaterdag van: | Zondag zijn wij:

Wij repareren nu ook campers en grote bedrijfswagens!


Onderneming recensies
Vacatures

Veilig de zomer door met de vakantiecheck!

Niets is vervelender dan een auto die u in de steek laat! En al helemaal als u lekker op vakantie gaat naar uw vakantiebestemming.

Pech kan natuurlijk niet altijd voorkomen worden. Maar de meeste gevallen van autopech, zoals startproblemen, een defecte accu, oververhitting en airco problemen zijn vaak makkelijk te voorkomen.

Doe daarom voor vertrek de Autobedrijf Van Meegen Vakantiecheck!

De Vakantiecheck

De monteurs bij Autobedrijf Van Meegen controleren uw auto op de volgende punten:

✔ Accu
✔ Airco
✔ Banden
✔ Oliepeil
✔ Koelvloeistof
✔ Ruitensproeiervloeistof
✔ Ruitenwisserbladen
✔ Remmen
✔ Schokdempers
✔ Uitlaat
✔ Verlichting

Gaat u op zomervakantie? Doe de vakantiecheck!

Gaat u in de zomermaanden met uw auto naar uw vakantiebestemming? Neem dan geen risico met uw veiligheid en breng uw auto langs voor een vakantiecheck. Wij adviseren u bovendien graag over de praktische voorbereiding van uw auto voor de zomervakantie. Denk daarbij aan het monteren van bagagekoffers, het gebruik van aanhangers of caravans en het gebruik van vloeistoffen voor hoge temperaturen.

Goed voorbereid op vakantie met Van Meegen mobiliteitsgarantie

Aan goed en regelmatig onderhoud zitten meerdere voordelen. Zo gaat u veilig de weg op, verlengt u de levensduur van uw auto en voorkomt u hoge reparatiekosten. Heeft u de auto in onderhoud bij ons? Wij geloven in de kwaliteit welke onze monteurs afleveren, auto’s rijden bij ons in topconditie de werkplaats weer uit. Daarom bieden wij bij het uitvoeren van onderhoud, mobiliteitsgarantie tegen een scherp tarief aan. Voor slechts € 39,00 inclusief BTW per jaar helpen wij u 7 dagen per week, 24 uur per dag bij autopech! Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa en uw eigen woonplaats.

Gaat u op vakantie? Sluit dan de Van Meegen Europadekking Mobiliteitsgarantie af. Bij Europadekking krijgt u vervangend vervoer voor 5 dagen.

Wilt u gebruikt maken van de mobiliteitsgarantie van Autobedrijf van Meegen? Maak dan snel een afspraak voor een onderhoudsbeurt!

Bij ons behoudt u uw mobiliteitsgarantie
Onbezorgd rijden met de Van Meegen Mobiliteitsgarantie
VHD alarmcentrale
De pechhulp alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar

Klik HIER voor informatie en voorwaarden van de Van Meegen Mobiliteitsgarantie.